EBF Foundation wil hulp coördineren

?>

ELBURG – Door de aanhoudende maatregelen van onze regering blijven de verscherpte maatregelen rondom het Coronabeleid van toepassing. Hierdoor is de bewegingsvrijheid van veel mensen beperkt, terwijl anderen vanwege hun werkzaamheden zich onmogelijk aan deze regels kunnen houden. In onze samenleving ontstaan allerlei initiatieven om aandacht te schenken aan deze mensen, door middel van o.a. bloemetje, kaartje, geven van een voorstelling.

Wij als EBF Foundation juichen deze prachtige activiteiten toe, maar zien ook dat vaak dezelfde groep mensen die extra aandacht krijgen. Hier zouden wij graag wat aan willen doen en daarom bieden wij onze hulp aan.  Heeft U een hulpvraag, geef die aan ons door zodat wij kunnen uitzoeken of we hier iets aan kunnen doen. Ook kan het zijn dat je in het bezit bent hulpmiddelen, zoals bij voorbeeld mondkapjes, Je kunt dan contact met ons opnemen en dan halen wij deze op en kijken welke werkplek hier de meeste behoefte aan heeft. Wij zorgen er voor dat deze hulpmiddelen dan op die plek afgeleverd worden.

Misschien wil je mensen die alleen zijn een hart onder de riem steken. Bel ons en wij kunnen dan aangeven wie hiervoor nu in aanmerking komt., Zo voorkomen we dat telkens dezelfde mensen/instellingen die extra aandacht krijgen, terwijl anderen steeds onbedoeld vergeten worden. Ook die mensen in vitale beroepen verdienen nu echt extra aandacht. Ze staan in de frontlinie en zijn vaak bloot gesteld aan extra risico’s. Wij zouden de gever(s) kunnen adviseren, geef  hen deze bemoediging.

Iedereen kan en mag bellen particulieren of bedrijven, ook als je twijfel hebt of wij wel wat voor jullie kunnen betekenen. Samenwerken maakt de samenleving sterk en werkt verbindend. EBF Foundation stelt zich in deze abnormale tijd beschikbaar om alles te coördineren, met als hoofddoel dat er zoveel mogelijk mensen van kunnen profiteren

Je kunt je verzoek sturen naar: info@ebffoundation.nl  of bel Bertus Wijnne 0611806276 en dan zoeken we samen het juiste doel.